Najem napihljivih igral

Kot aktivni ustvarjalci otroških doživetij smo se odločili, da nekaj veselja podelimo tudi med vas. Omogočamo vam najem naših napihljivih igral, ki so primerna za popestritev najrazličnejših dogodkov. Na otroškem rojstnem dnevu, poroki, prireditvi, družinskem pikniku ali dnevu odprtih vrat v podjetju bodo postavila piko na i vaši organizaciji in pričarala nemalo nasmehov na obraze vaših otrok.
Napihljivo igralo lahko postavite tako na prostem, kot tudi v zaprtih prostorih, vse kar potrebujete pa je dovolj prostora in električni priključek. Igrala so redno vzdrževana, zelo enostavna za uporabo in imajo vse potrebne certifikate za varno igro vaših otrok. Ob podpisu najemne pogodbe boste prejeli vso potrebno opremo za postavitev napihljivega igrala.
Na voljo imamo tri napihljiva igrala, ki si jih lahko ogledate na spodnjih fotografijah.

SREDNJEVEŠKI GRAD  (TRENUTNO NI NA VOLJO!)
Opis: Je zabavni in barviti srednjeveški grad, kjer so ujete princeske in izgubljeni princi le še preteklost. Otroci bodo uživali v srednjeveškem svetu z veliko površino za skakanje, dvojnim toboganom, plezanjem, žogicami, ovirami in streljanjem v tarčo. Primeren je za otroke od 2 do 7 let.

Dimenzije: 485 x 320 x 295 (DxŠxV)
Max. obremenitev: 180kg
CENA najema: 50€

VELIKA HIŠA
Opis: Velika hiša je otroško igralo, ki ponuja obilo zabave in različnih aktivnosti na enem mestu. Na njem otroci lahko skačejo, se spuščajo po toboganu, plezajo, se igrajo z žogicami in jih zadevajo v tarčo. Primeren je za otroke od 2 do 7 let.

Dimenzije: 455 x 330 x 265 (DxŠxV)
Max. obremenitev: 180kg
CENA najema: 50€

GRAD SKAKALČEK
Opis: Grad skakalček je primeren za mlajše otroke in nudi možnost prave skakalne zabave. Otroci imajo na voljo večjo površino za skakanje, ki jo ovirata dve mehki napihljivi figuri. Primeren je za otroke od 2 do 7 leta.

Dimenzije: 250 x 250 x 250 (DxŠxV)
Max. obremenitev: 150kg
CENA najema: 50€

Nudimo vam tudi možnost najema igral v paketu po ugodni ceni in sicer:
PAKET DVOJČEK: najem dveh igral za ceno 90€.
PAKET TROJČEK: najem treh igral za ceno 120€.

Za več informacij ali rezervacijo lahko preprosto izpolnete spodnji obrazec ali pišete na info.perkmandelc@gmail.com oz. pokličete na številko 040-810-101. (predsednik).

OBRAZEC ZA NAJEM

Ime in Priimek:

Naslov in Kraj:

Datum najema:

Za katero igralo se zanimate:

Telefon:

Email:

Številka osebne izkaznice (potrebna za pogodbo najema):

Razno (če vas še kaj zanima):

IZOBRAŽEVALNO KULTURNO DRUŠTVO MLADIH PERKMANDELCI se zavezuje, da bo vaše osebne podatke uporabljal izključno za namen najema. Z vašim osebnimi podatki bomo ravnali v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov.